Super kvalitet

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Jeg har i mange år arbejdet som amatørfotograf for lokale sportsklubber, og jeg synes det er sjovt at tage billeder af alt, jeg kan komme i nærheden af. Fotografi er dog ikke mere end end en hobby, men jeg tog alligevel mit kamera med, da mine forældre tog hele familien med til Australien, og der lykkedes det mig ved Ayers Rock at tage, hvad jeg mener er mit livs billede. Jeg kommer aldrig til at tage et, som er bedre og mere levende, og det hele med min dejlige familie i forgrunden.

Perfekt til en plads på væggen

Jeg havde set på mit arbejde, at de havde nogle billeder, som lignede noget på lærred, og jeg vidste med det samme, at det her skulle være et billede på lærred, hvis det var muligt.

Jeg fik navnet af min chef, og jeg gi straks ind for at se priser og andet på hjemmesiden, for det, som de havde leveret til firmaet, var så udsøgt, at det nok endte med at være dem, som skulle lave det.

Jeg havde nogle enkelte spørgsmål, men jeg fik svar på dem alle hurtigt og let fra kundeservice. De svarede hurtigt og meget fyldestgørende, så godt at jeg afgav min ordre med det samme og sendte dem billedet, så de kunne komme i gang.

Leverede noget helt særligt

Allerede efter 10 dage så prydede mit livs billede pladsen over sofaen, et billede som fanger to lyn i baggrunden, mens min familie, 4 generationer, alle smilende nyder vejret, inden tordenen nåede os.

Sumopix gjorde alt rigtigt, og de har virkelig gjort mit billede til noget særligt, det er ikke sidste gang, jeg bruger dem, eller anbefaler dem til nogen, professionelle og helt igennem dygtige.

Fra starten til den dag vi hang billedet op på væggen derhjemme, har jeg været i trygge hænder, og slutproduktet er så meget smukkere, end jeg havde forventet.