Hele landet op på væggen

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Min far og min farmor fortælle gerne om, hvordan de rejste landet rundt, da han var barn. Inden min far og hans bror skulle starte i skole, syntes både min farmor og farfar, at det var vigtigt, at de kendte deres eget land indgående. Et folkevognsrugbrød senere og så var de ude på alle landevejene hver sommer.

Gode minder

Det var før Tjæreborgpræsten og Simon Spies, så det var sjældent at ture gik til udlandet for de fleste. Måske en tur til et naboland, men ellers var det Danmark, der blev udforsket.

Det har været nogle gode ture i ferier og i weekender, for de snakker stadig om dem, og derfor måtte de have et danmarkskort hver, så de kunne pege på alle de steder, de havde været, og leve turene igennem både sammen og hver for sig.

Jeg ville finde et kort til hver af dem, som kunne pryde deres vægge, og så var julegaverne samtidig i hus.

Jeg fandt dem på SUMOpix

Det var vigtigt for mi, at kortene var så detaljerede som muligt. En tur rundt i Danmark er ikke kun de største byer og øer, det er også små landsbyer, en lille å, eller en ukendt sø, så derfor skulle detaljerne være der.

Alt dette fik jeg på kortene over Danmark fra https://sumopix.com/da, så der var ingen tvivl om, at det skulle være dem. De er samtidig i en størrelse, hvor det er muligt at læse al skriften på kortet, så de begge får noget ud af dem, uden det kræver stærke briller og kraftigt lys. Jeg har slvfølgelig smugkigget på dem, efter jeg fik dem hjem, og kvaliteten er prima.

Sammen med et kort over Danmark får de begge et kort fra mig, hvor jeg fortæller, hvorfor de begge har fået netop denne gave. Jeg ved, den vil falde i god jord.

Posted in: danmarkskort