Firmaets mange samarbejdspartnere

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Da jeg startede for 12 år siden, efter at have rejst både i Asien og Afrika, med at importere brugskunst og andre kunstobjekter fra disse områder, havde jeg ikke forestillet mig at jeg skulle til at have forretningsforbindelser over hele verden. I starten var det lidt en dårlig joke, at vi satte et lille mærke, men efterhånden så blev det hverdag, og nu hvor vi har 120 samarbejdspartnere, så skulle vi pludselig til at holde styr på det hele og samtidig vise dem, som kom ind for at handle hos os, hvor vi hentede vores kunststykker henne.

Vi ville have verden på væggen

Så vi kiggede efter et sted, hvor vi kunne få et verdenskort, og gerne et, som var detaljeret og opdateret nok, til at vi kunne vise let og hurtigt, hvor vi handlede og med hvem.

Jeg ledte længe, og der var ikke nogen tvivl om, at der var mange som tilbød et verdenskort, men det var først, da jeg kiggede ind hos https://sumopix.com/da/geografiske-kort/verdenskort, at jeg var tilfreds med det, som jeg så. Jeg valgte med det samme at kontakte deres kundeservice på mail og til min store overraskelse, så svarede de næsten med det samme. Deres svar var meget udførligt og jeg var ikke i tvivl om, at hvis de kunne levere det, som de lovede, så ville det være det rigtige sted at handle.

Fuld tilfredshed herfra

Jeg placerede en ordre, og jeg var meget imponeret over det store udvalg, som de havde, altså at de ikke kun havde verdenskort, men også andre produkter hos SUMOpix.

Verdenskortet kom virkelig til sin ret, og vi bestilte faktisk 4 mere, så kan du forskellige steder se, hvem vi handler med over hele verden.

Kortene, som vi fik leveret efter kun et par dage, er i en fremragende kvalitet, og vi er så tilfredse, at vi da sagens kan overveje, om der er andre ting vi kan bruge fra SUMOpix.

Posted in: verdenskort