Et lidt mere specielt billede

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Jeg havde ikke set det, før jeg kom indtil en gammel klassekammerat til vores 10 års jubilæumsfest for studenterhuen. i hans entré i den store lejlighed var der billeder af hans 3 børn, men det var ikke almindelige billeder, det lignede malerier, men alligevel var det som et fotografi. Jeg kunne ikke dy mig for at spørge, hvor han havde fået det lavet, og om det virkelig var et maleri, og svaret overraskede mig en del, for det viste sig at være et enkelt billede som var blevet overført til lærred, og han havde endda navnet på firmaet lige ved hånden. sumopix.com, førsteklasses produkter til en god pris.

En gave som gik rent hjem

Jeg måtte simpelthen vide mere om de fantastiske billeder, og hvordan de blev lavet, så jeg skrev til kundeservice næste dag og undersøgte alt det, som jeg kunne på deres hjemmeside. De svarede utroligt hurtigt tilbage fra kundeservice, og de svarede meget udførligt på alle de spørgsmål, som jeg havde sendt til dem. Det eneste, de skulle bruge, var et godt billede. Jeg besluttede med det samme, at det ville være den perfekte gave til mine forældre, nye billeder af mine børn på lærred. Heldigvis fik jeg ret, det var en gave som gik rent ind, og som vakte stor glæde med det samme, og næste gang vi kom forbi, hang billederne på ærespladsen i stuen.

Kvalitet, pris og service

Til min store forundring, så var det hele en meget enkel proces. Alt spillede bare fra starten af, de skulle kun bruge et godt billede, og de leverede hurtigt et foto på lærred. Jeg havde troet, at ny teknologi ville koste meget, men prisen var langt under det jeg forventede. På alle områder var det en fornøjelse at handle med sumopix.com., fra kundeservice til det færdige produkt var der intet, jeg kunne sætte en finger på. Bestemt et firma, som jeg vil anbefale til dem, som kan bruge en fotografi på lærred.